Velkommen

Denne nettsiden er laget i forbindelse med arbeidskrav 4 i studiet "IKT og Læring". Oppgaven går ut på å lage en nettside med eksempler på bruk av IKT. Selve innholdet i oppgaven finner du på "Fagstoff". I tillegg har jeg laget "Om nettstedet", der man kan lese om hvordan nettsiden er bygd opp.


12. oktober 2008 (oppdatert)
Jeg ser på statistikken at jeg stadig har besøkende inne på denne gamle siden. Derfor tenkte jeg at jeg kunne by på flere eksempler til inspirasjon. Dette gjør jeg ved å legge ut websiden som jeg laget som eksamensbesvarelse fra dette studiet. Fagteksten og de andre dokumentene har jeg latt være å legge ut, da jeg ikke ønsker å legge en komplett eksamensbesvarelse ut på nett. Men websiden ligger i hovedsak ute. Og jeg kan røpe at jeg AAaldri har fått en like god karakter på en eksamensoppgave før. Besøk eksamensbesvarelsen min her:
http://peterkvig.com/ikt/eksamen/

18. mars 2008
Websiden er nå klar for levering, og fremstår som komplett.

10. mars 2008

Webutgaven av Windows Movie Maker er nå klar og ligger ute på "Fagstoff". Det som gjenstår nå er å legge ut et undervisningsopplegg og teksten om problematisering av mulige utfordringer med IKT som den 5. grunnleggende basisferdighet. I tillegg må lenkesamlingen gjøres ferdig.

5. mars 2008
Har tilrettelagt for RSS-nyheter fra ITU.no og Skolenettet.no i kolonnen til høyre på forsiden. Det har egentlig ikke så mye med oppgaven å gjøre, men syns det passer bra inn.

4. mars 2008
Publiserte nettsiden for første gang i dag. Designet er nesten helt ferdig, og jeg skal straks sette i gang med sideoppbygningen. Utviklingen av sidens innhold kommer til å ta litt tid. Utvikling av flere undersider er også noe som må gjøres når innholdet for disse blir klart.

Jeg har besluttet å lage siden i php format, da dette i stor grad forenkler design og menyoppbygning.

Diverse nyheter fra RSS:

ITU.no
Skolenettet.no
Peter Kvig © 2008